φίλες και φίλοι

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η επιχείρηση στεγάζεται σε ένα καλαίσθητο και δημιουργικό χώρο στον Γαλατά Τροιζηνίας. Αποτελείται από το φωτογραφείο με όλες τις γνωστές υπηρεσίες (πωλήσεις φωτογραφικών προϊόντων, εμφανίσεις φιλμ και ψηφιακών αρχείων, φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίων, ψηφιακές κάρτες κλπ) και στο studio ηλεκτρονικής επεξεργασίας φωτογραφίας και video.
Οι υπολογιστές και τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι τα πλέον γνωστά και εξειδικευμένα για την δουλειά τους, με συνεχείς ενημερώσεις και αναβαθμίσεις.
Στον τεχνικό εξοπλισμό, οι ψηφιακές μηχανές είναι Canon, η βιντεοκάμερες  Panasonic υψηλής ευκρίνειας, τα φωτιστικά και τα studio flash της Bowens.
Σε όλες τις φωτογραφικές εργασίες όπως κάλυψη γάμων, βαπτίσεων και ρεπορτάζ αναλαμβάνω προσωπικά την φωτογράφιση και την ψηφιακή επεξεργασία τους στη συνέχεια, όπως ακριβώς συμφώνησα με τον πελάτη με βάση τα δείγματα της δουλειάς μου και δεν την αναθέτω σε τρίτους βοηθούς, όπως συνήθως γίνεται από πολλούς συναδέλφους, λόγω φόρτου εργασιών.
Το video γίνεται από μόνιμο συνεργάτη μου, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του οποίου σέβομαι και εμπιστεύομαι από την αρχή της συνεργασίας μας.
Ακολουθεί η τεχνική επεξεργασία, το μοντάζ, οι προσθήκες τίτλων, μουσικής, effect και φωτογραφιών και η εγγραφή του σε DVD.
Στις φωτογραφίσεις γάμων και βαπτίσεων, εκτός των κλασσικών φωτογραφιών σε χαρτί, ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει και ψηφιακό άλμπουμ, (που αποτελεί πλέον την τελευταία λέξη της φωτογραφικής παρουσίασης) το οποίο θα συνθέσουμε μαζί, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που θα επιλέξει να συμπεριληφθούν και το πρότυπο του φόντου, μέσα από μία πλούσια συλλογή.